Single post
Steelinox Metaalgroothandel

Metaalgroothandel: Steelinox BV

Steelinox BV is gespecialiseerd in het  leveren van allerlei soorten (roestvrije) metalen. Dit gespecialiseerde bedrijf levert vele metalen uit uit voorraad bij haar aangesloten leveranciers. Bij Steelinox BV kunt u terecht voor allerlei soorten metalen, in allerle verschillende vormen, maten en legeringen.

Als u er even niet uitkomt helpen wij, de vakkundige medewerkers, u uiteraard heel graag verder om tot een goede materiaal keuze te komen.Steelinox BV is een bedrijf waar de nummer 1 prioriteit de wensen van de klant zijn en dit merkt u dan ook in onze dienstverlening.

De markt van industriele metalen kan soms een beetje onoverzichtelijk zijn, doordat er zoveel soorten metalen zijn en u wellicht nog niet precies weet wel metaal u nodig hebt. Met het advies van de deskundigen die bij Steelinox werken vindt u altijd het goede titaan,wolfram of metaaldraad.

Op de website van Steelinox kunt u precies zien welke metalen worden geleverd. En doordat de lijst continu wordt bijgewerkt wordt u up to date op de hoogte gehouden met de materialen die aanwezig zijn.

De levering vind bij Steelinox snel plaats. Door onze top prioriteit: klant is koning, hoeft u als klant nooit lang te wachten. Wanneer u weet waar naar u op zoek bent kunt u gelijk het juiste materiaal en de hoeveelheid kenbaar maken, onze medewerkers gaan dan gelijk voor u aan de slag! Kies bijvoorbeeld uit speciale legeringenNickellegeringen of titanium.

De website is zo duidelijk mogelijk opgebouwd zodat het de koper heldere informatie verschaft. Op de hoofdpagina van Steelinox.nl staat een lijst met alle metalen die worden geleverd. Met een klik op de muis op een van de soorten metalen krijgt u een beschrijving en technische gegevens van het product.

Zo kunt u bijvoorbeeld informatie opvragen over de materialen Duplex of SuperDuplex. Alle materialen van Steelinox kunnen tevens worden bewerkt en in verschillende maten en vormen geleverd worden. Wilt u meer informatie of advies over het aanbod metalen? Kijk dan op www.steelinox.nl, en neem contact op!

theme by teslathemes